16 лютого 2024 року здобувачі освіти групи ВХП-2, які навчалися за спеціальністю «Харчові технології», складали Єдиний державний кваліфікаційний іспит. Майбутні фахівці громадського харчування виконували завдання екзаменаційних білетів, що складались з 60–ти тестів, практичних завдань та задач професійного спрямування. Усі впорались зі складним випробуванням.
Здобувачі освіти отримали глибокі теоретичні знання та професійні навички з сучасних технологій приготування страв та виробів, виробництва високоякісних харчових продуктів, розробки нових технологій, контролю та управління виробництвом і якістю продукції.
Найкращі результати показали учні: Пипа Дар’я, Щербина Катерина, Байдик Віталіна.
Члени державної кваліфікаційної комісії привітали здобувачів освіти із закінченням навчання та присвоєнням їм освітньо-професійного ступеню фахової передвищої освіти «фаховий молодший бакалавр» за професійною кваліфікацією «технік-технолог з технології харчування».
Здобувачі освіти, які навчалися за спеціальністю «Харчові технології» – цілеспрямовані, мотивовані фахівці. Вони здатні швидко адаптуватися до запитів ринку і постійно зростаючих вимог споживачів, можуть реалізувати себе у сфері харчових виробництв, знайдуть своє місце у престижних закладах ресторанного господарства України.
Отримані знання та вміння допоможуть молодим фахівцям займатися виробничо-технологічною, організаційно-керівною, управлінською діяльністю на підприємствах харчової та переробної промисловості.