Наш девіз: "Хто не йде вперед - йде назад. Стану нерухомості не існує."

.

ДПТНЗ "Роменське ВПУ"
Наша адреса:
42000, Сумська обл.,
м.Ромни, вул.Коржівська, 44
Контактні телефони:
(05448) 5-19-56, 5-19-67, 5-12-71
Факс: (05448) 5-12-71
vpu14@ukr.net

Електронна бібліотека ДПТНЗ «Роменське ВПУ» за посиланням 
http://bibliotekavpu.ucoz.com

Відповідальна особа з питань консультаційної допомоги:

Ірина Гулак, 096 744-93-21, 066 449-81-99

Відповідальна особа за сайт:

Юлія Іщенко, 068 062-62-94

Меню сайту

Шановні працівники, учні та батьки!       

              Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!
          Нехай з останніми хвилинами старого року Вас покинуть турботи та негаразди, а Новий – 2022 рік стане для Вас казкою, здійснить усі мрії, принесе в сім’ї затишок і достаток, буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення та професійні перемоги. Зичу, щоб Різдвяна зоря запалила у Ваших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії, наповнила душу радістю, спокоєм, щастям, позитивною енергією і благословила на нові справи! Нехай все, що Ви планували, обов'язково збудеться.
              Бажаю ці традиційно світлі свята зустріти у радісній, доброзичливій, теплій атмосфері.

 

                                                                                                                                                                                Директор ДПТНЗ «Роменське ВПУ»
                                                                                                                                                                                Павло ПОМАРАН

            23 грудня 2021 року підбито підсумки ІІ етапу ХХІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Сумщини в номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення». У цьому році за перемогу змагалися 30 учнів у номінації «Література» та 29 у номінації «Історія України і державотворення» із 24 закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.

           У номінації «Література» творча робота учениці групи КК-4 Катерини ЩЕРБИНИ (викладач Алла СКЛЯР)  посіла ІІІ місце.

           У номінації «Історія України і державотворення»  ІІІ місце вибороли учні групи КК-2 Євгенія ПАРХОМЕНКО та Владислав КУЛИК  (викладач Альона КОРОЛЬ).

           Вітаємо всіх переможців і бажаємо ніколи не зупиняйтеся на досягнутому! Нехай перемога у цьому конкурсі додасть Вам наснаги, впевненості у своїх силах і можливостях, та підсилить жагу до нових перемог і творчих звершень.

 

           Кожен із нас з нетерпінням чекає свято Нового року. Ялинка, подарунки, салюти, здійснення мрій, святковий настрій – із такими словами у більшості з нас асоціюється новорічне свято.

            Всі люди в душі є мрійниками і, мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно.

            Не оминув радісний святковий настрій і гуртожиток Роменського ВПУ, в якому напередодні зимових канікул відбулося новорічне свято у форматі телевізійної шоу-програми «Хто зверху?».  На свято завітали Дід Мороз і Снігуронька, які  стали капітанами команд-суперників, та Баба Яга у ролі співведучої шоу-програми.

     

       На шляху до перемоги команди повинні були пройти декілька конкурсів. Учасники команди дівчат упевнено йшли попереду. Особливо жвавими були вони у конкурсах «Збери літери» та «Відгадай хто я!» Але і хлопці намагалися  не відставати і добре показали себе в інтелектуальному конкурсі «Чоловік чи жінка». Розвеселив глядацьку аудиторію конкурс «Відгадай мелодію». А фінал - «Обмін ролями», показав хлопцям і дівчатам на скільки вони обізнані про коло інтересів один одного.

     

  

  

     В ході свята хлопці та дівчата  отримали багато незабутніх вражень та позитивних емоцій, продемонстрували свої таланти, проявили увагу, спритність, ерудованість, винахідливість та креативність.

       За результатами 5 конкурсів перемогу впевнено здобула команда дівчат. Незважаючи на це, всі учасники святкового заходу, вболівальники та глядачі отримали солодкі подарунки – торти.

            Завершився вечір новорічною молодіжною дискотекою.

            Сподіваємося, що цей святковий настрій у мешканців гуртожитку залишиться надовго!

       Професія педагога в усі часи була і залишається поважною та надзвичайно важливою. Педагог відіграє велику роль у розвитку суспільства. Він – носій знань, які повинен передати наступним поколінням. Кожен освітянин своєю працею заслужив повагу здобувачів освіти, а найкращі – відзначення їх нелегкої педагогічної праці на рівні держави.

       Відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України від 08 листопада 2021 року № 447-к «Про нагородження відомчими заохочувальними відзнаками» за сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність, високі досягнення у навчанні та вихованні учнівської молоді, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та вагомий особистий внесок у розвиток сфери і науки України, викладача фізики та математики  ДПТНЗ «Роменське ВПУ»  Світлану СОЛОНЕНКО нагороджено Грамотою Міністерства освіти і науки України.

       Вітаємо викладача  із заслуженою відзнакою та зичимо подальших творчих успіхів!

      У рамках реалізації проєкту «Професійне навчання з питань енергоефективності в Україні», організаторами  якого є  Міністерство освіти і науки України, Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, Paeradigms (постачальник послуг GIZ GmbH), ДПТНЗ «Роменське ВПУ» здійснював розробку навчальних матеріалів з теми «Передові системи термомодернізації будівель і спору», що здійснюється в рамках компоненту «Професійні кваліфікації» проєкту «Реформи у сфері енергоефективності в Україні». Заклад покроково здійснює реалізацію проєкту: підписання партнерських угод з GIZ, розроблення навчальних курсів адаптованих до закладу, підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання та викладачів за обраними програмами, формування групи здобувачів та їх навчання за обраним курсом, подання відповідних звітів у часових рамках проєкту.

     22 грудня 2021 року заклад з метою вивчення упровадження програм із енергоефективності та енергозбереження відвідали Катерина Мірошниченко,  експерт проєкту «Професійне навчання з питань енергоефективності в Україні» та Дмитро Марусич, технічний експерт, Paeradigms.

     Під час перебування у закладі експерти ознайомились з матеріально-технічною базою навчально-практичних центрів із підготовки монтажників санітарно-технічних систем і устаткування, слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів, за напрямом будівництво та комунальне господарство, центром військово-патріотичного виховання, оглянули навчальні кабінети, майстерні та гуртожиток для здобувачів освіти.

      З виконавцями проєкту закладу обговорено зміст розробленої освітньої програми, переглянуто навчальне заняття факультативу з учнями за   програмою «Передові системи термомодернізації будівель і споруд» з теми «Влаштування термоізоляції скатних покрівель та перекриття. Контроль за якістю виконання робіт, дотримання вимог до безпеки праці».

     

     У ході зустрічі визначалися поміжні результати навчального курсу та пріоритетні напрями для подальшої спільної співпраці над реалізацією проєкту.

Сторінка 1 із 27

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Офіційний сайт президента України     Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України     Сумська Обласна Державна Адміністрація     Сумський Державний Університет     Інститут професійно-технічної освіти НАПН України     Департамент освіти і науки Сумської ОДА    Національна академія педагогічних наук України     Державне підприємство     Навчально-методичний центр Професійно-технічної освіти у Сумській області

© 2007-2020 ДПТНЗ "Роменське ВПУ". Офіційний сайт

ДПТНЗ "Роменське ВПУ"
Наша адреса:
42000, Сумська обл.,
м.Ромни, вул.Коржівська, 44
Контактні телефони:
(05448) 5-19-56, 5-19-67, 5-12-71
Факс: (05448) 5-12-71
vpu14@ukr.net

Електронна бібліотека ДПТНЗ «Роменське ВПУ» за посиланням 
http://bibliotekavpu.ucoz.com

Відповідальна особа з питань консультаційної допомоги:

Ірина Гулак, 096 744-93-21, 066 449-81-99

Відповідальна особа за сайт:

Юлія Іщенко, 068 062-62-94

Меню сайту