Здобувачі освіти, що навчаються за спеціальністю «Харчові технології» – цілеспрямовані, мотивовані фахівці, які здатні швидко адаптуватися до запитів ринку і постійно зростаючих вимог споживачів, зможуть реалізувати себе не тільки в улюбленій, а й престижній та високооплачуваній сфері!
Вони отримують глибокі теоретичні знання та володіють професійними навичками з сучасних технологій приготування страв та виробів, виробництва високоякісних харчових продуктів, розробки нових технологій, контролю та управління виробництвом і якістю продукції.
16 лютого 2022 року учні групи ВХП-2, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», складали Єдиний державний кваліфікаційний іспит. Майбутні фахівці громадського харчування виконували завдання екзаменаційних білетів, які складались із 60–ти тестів, практичних завдань та задачі професійного спрямування. Усі впорались зі складним випробуванням.
Найкращі результати показали учні: Ігор ДУЖАК, Тетяна ПИСКУН, Катерина РУБАН.
Члени державної кваліфікаційної комісії привітали учнів із закінченням навчання та присвоєнням їм освітньо-професійного ступеню фахової передвищої освіти «фаховий молодший бакалавр» за професійною кваліфікацією «технік-технолог з технології харчування».
Отримані знання та вміння допоможуть молодим фахівцям займатися виробничо-технологічною, організаційно-керівною, управлінською діяльністю на підприємствах харчової та переробної промисловості.
Наші випускники – це майбутні керівники харчових підприємств різної потужності та різних форм власності, керівники виробничих підрозділів, директори фірм, професіонали у сфері маркетингу, ефективної господарської діяльності, професіонали у сфері харчових виробництв, які знайдуть своє місце у престижних закладах ресторанного господарства України.