28 жовтня 2016 року учні групи К-2 (майстер виробничого навчання – Лаврик Раїса Миколаївна) виконували комплексні кваліфікаційні завдання з професії «Кухар» 4 розряду.
Учні проявили любов до своєї професії, показали знання, практичні вміння та навички, старанно приготувавши та оздобивши страви.
Майбутні кухарі вміло застосовували засвоєні теоретичні знання, отримані під час занять. Крім того, вони докладно пояснювали свої дії, рецепти, технології.
Зокрема, такі учні як Лагута Яна, Парафійник Юля, Гула Оксана, Богомаз Таня продемонстрували високу професійну підготовку по приготуванню страв: вареники з сиром, куриця тушкована в соусі, риба тушкована з овочами та солодка страва «Білосніжка і 7 гномів».
Страви були не лише смачні, але й професійно презентовані. Був використаний красивий сучасний посуд, застосовано оздоблення з елементами карвінгу.
Вироби, виконані учнями групи К-2, експертна комісія мала можливість продегустувати. У результаті, всі успішно виконали комплексні кваліфікаційні завдання з обраної професії.