23 березня у групі КК-а була проведена поетапна кваліфікаційна атестація. Перелік робіт був розроблений відповідно до навчальної програми.
Учні готували різні страви з м"яса, сиру, борошно та інших продуктів. Кращі страви були підготовлені такими учнями, як: Перепелиця Олена, Балюра Каріна, Тимошенко Богдана. Ці учні показали гарне вміння ще й з оздоблення страв.
![Фото 01. 20.03.2015](/news/20.03.2015/001.jpg)
![Фото 02. 20.03.2015](/news/20.03.2015/002.jpg)
![Фото 03. 20.03.2015](/news/20.03.2015/003.jpg)
![Фото 04. 20.03.2015](/news/20.03.2015/004.jpg)
![Фото 05. 20.03.2015](/news/20.03.2015/005.jpg)