Експофорум відвідали майстри виробничого ДПТНЗ "Роменське ВПУ" Конопленко Ірина Василівна та Пархоменко Інна іванівна, які ознайомились з експозиціями відомих фірм: Maresto, "Новий Проект", СП "Контакт", Merx HoReCa, "Форвард", Golden Bar Group, Accord Group, "Aтма", "Морський будинок", ProMaster, "ТехноФуд" і багато інших. За останні декілька років культура споживання кави в Україні значно виросла, щодня над цим завданням працюють такі компанії-учасниці виставки FoReCH, як: Golden Bar Group, Coffee in Action, Hario, ProBar, "Світ кави", Mammy Coffee, Café Boutique, Сoffee door, компанія "Ліберті Україна" і багато інших.
На експозиції був представлений повний спектр товарів та послуг для ресторанів, готелів, а також клінінгове обладнання і технології для вендінгу.
Майстри навчального закладу мали ознайомились з сучасним технологічним обладнанням та інвентарем уже відомих широкому загалу професіоналів фірм: Мerx, Nestle, Berg Hoff, Revol, Rosle, La Rochere, "Новий проект", "Торговий дизайн", "Контакт", "Европейські технології", "Maresto", "Bartcher", "Профітекс", "Евростандарт", Piramit, "Би Эм Джи Груп" та інші.
До уваги гостей виставки був наданий посудний декор, який вразив своєю неповторністю, креативом, засліплюючим багатогранним блиском. Новітні рішення декорних трендів та посудних інсталяцій представили фірми "Мир стекла и посуды", BergHoff, "Форвард", "Промастер", "Шен", "Меркс Тим", "France Glass", "Sambonet", "Revol", "Forest", "Vieje valle", "Benedikt", "Arcoroc".
Цінителі кави та чаю мали змогу насолодитися широким вибором улюблених напоїв відомих фірм Nestle Professional, Golden Bar, Ionia, Carraro, Azersun, Gemini.
Конференц–зали виставкового центру стали епіцентром подій ресторанного бізнесу. Метри кулінарного та кондитерського мистецтва вражали присутніх процесом виготовлення кулінарних шедеврів, знайомили з особливостями приготування страв та зі зразками новітнього обладнання відомих фірм.
Під час проведення майстер–класів демонструвались сучасні матеріали кондитерського виробництва, нові ідеї оздоблення кулінарних та кондитерських виробів.
Не переставали дивувати цього року технічними новинками експерти з клінінгу, які демонстрували останні досягнення свого напрямку.
Для учасників та відвідувачів цьогорічний експофорум запам`ятався участю відомих особистостей, цікавими експозиціями, яскравими майстер–класами, актуальними новітніми технологіями.
Динамічна атмосфера виставки була доповнена високою концентрацією досвіду і професіоналізму, дозволила у короткі терміни отримати перспективні контакти, унікальні ідеї, корисні навички та ефективні поради, які будуть необхідними для будь-якого фахівця даної галузі, як складова професійного вдосконалення.
Участь у Міжнародних виставках харчової промисловості – дійсно найкраща можливість ознайомлення з тенденціями розвитку ресторанної галузі, яка надає молоді поштовх до творчих злетів у професії.