Наш девіз: "Хто не йде вперед - йде назад. Стану нерухомості не існує."

.

ДПТНЗ "Роменське ВПУ"
Наша адреса:
42000, Сумська обл.,
м.Ромни, вул.Коржівська, 44
Контактні телефони:
(05448) 5-19-56, 5-19-67, 5-12-71
Факс: (05448) 5-12-71
vpu14@ukr.net

Електронна бібліотека ДПТНЗ «Роменське ВПУ» за посиланням 
http://bibliotekavpu.ucoz.com

Відповідальна особа з питань консультаційної допомоги:

Ірина Гулак, 096 744-93-21, 066 449-81-99

Відповідальна особа за сайт:

Юлія Іщенко, 068 062-62-94

Меню сайту

ВІД ТЕОРІЇ ДО ПРАКТИКИ: ІНТЕГРАЦІЯ КВАЛІФІКАЦІЙ З ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ В ПРОФЕСІЙНУ ОСВІТУ

     16 квітня 2024 року проведено вебінар «Від теорії до практики: інтеграція кваліфікацій з енергоефективності в професійну освіту» за підтримки проєкту «Сприяння енергоефективності та впровадження Директиви ЄС з енергоефективності в Україні», спрямований на покращення спроможності національних інституцій для ефективного впровадження Директиви ЄС з енергоефективності та просування енергоефективності в Україні.

  

      Організатори вебінару:

      Проєкт «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні», GIZ; ГО «Міжнародна фундація розвитку».

 Цілі вебінару:

  1. Підвищення обізнаності викладачів, майстрів виробничого навчання та методистів закладів професійної (професійно-технічної) освіти (П(ПТ)О) щодо сучасних підходів та інноваційних матеріалів у сфері енергоефективного будівництва.
  2. Представлення напрямів розширення можливостей закладів П(ПТ)О щодо впровадження інноваційних короткострокових навчальних курсів з енергоефективності для швидкої адаптації кваліфікованих кадрів до потреб ринку праці в умовах енергетичної кризи та воєнного стану.
  3. Обмін досвідом між викладачами, експертами та представниками підприємств для ідентифікації ефективних стратегій і методів навчання у сфері енергоефективності.
  4. Ознайомлення з міжнародними та національними ініціативами й ресурсами, доступними для підтримки енергоефективності при впровадженні освітніх програм П(ПТ)О.
  5. Формування мережі професійних спільнот, зацікавлених у розвитку та впровадженні енергоефективних технологій та методик навчання.

     Із вступними словами до учасників вебінару звернулися Ігор Лепьошкін, радник проєкту GIZ «Просування енергоефективності та імплементації директиви ЄС про енергоефективність в Україні»; Вероніка Іванова, керівниця експертної групи, які у своїх зверненнях зазначили про важливість впровадження короткострокових програм для підготовки кадрів, розширення можливостей закладів П(ПТ)О з використання ефективних стратегій та методів навчання у сфері з енергоефективності.

     Учасники вебінару - педагогічні працівники ДПТНЗ «Роменське ВПУ», ознайомилися зі змістом запропонованих тем та їх складовими: «Сучасні енергоефективні матеріали та технології для утеплення будівель і споруд компанії Хенкель Баутехнік Україна»: «Теплрізоляція Ceresit. Ефективність. Надійність. Функціональність. Оновлення та очікування»; «Інтеактивні техології для короткострокового професійного навчання»; «Методологічні вимоги до формування освітніх і навчальних програм»; «Синергія зусиль закладів професійної освіти, регіональних органів влади та роботодавців для реалізації навчальних програм із енергоефективності та енергозбереження. Використання можливостей навчально-практичних центрів галузевого спрямування для забезпечення енергоефективного майбутнього України».

  

  

  

  

     У ході зустрічі учасники вебінару мали нагоду дізнатися багато цікавої та корисної інформації, обговорити актуальні питання та визначити шляхи використання оптимальних форм і методів навчання з урахуванням  інноваційних технологій та процесів.

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Офіційний сайт президента України     Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України     Сумська Обласна Державна Адміністрація     Сумський Державний Університет     Інститут професійно-технічної освіти НАПН України     Департамент освіти і науки Сумської ОДА    Національна академія педагогічних наук України     Державне підприємство     Навчально-методичний центр Професійно-технічної освіти у Сумській області

© 2007-2020 ДПТНЗ "Роменське ВПУ". Офіційний сайт

ДПТНЗ "Роменське ВПУ"
Наша адреса:
42000, Сумська обл.,
м.Ромни, вул.Коржівська, 44
Контактні телефони:
(05448) 5-19-56, 5-19-67, 5-12-71
Факс: (05448) 5-12-71
vpu14@ukr.net

Електронна бібліотека ДПТНЗ «Роменське ВПУ» за посиланням 
http://bibliotekavpu.ucoz.com

Відповідальна особа з питань консультаційної допомоги:

Ірина Гулак, 096 744-93-21, 066 449-81-99

Відповідальна особа за сайт:

Юлія Іщенко, 068 062-62-94

Меню сайту