Наш девіз: "Хто не йде вперед - йде назад. Стану нерухомості не існує."

.

ДПТНЗ "Роменське ВПУ"
Наша адреса:
42000, Сумська обл.,
м.Ромни, вул.Коржівська, 44
Контактні телефони:
(05448) 5-19-56, 5-19-67, 5-12-71
Факс: (05448) 5-12-71
vpu14@ukr.net

Електронна бібліотека ДПТНЗ «Роменське ВПУ» за посиланням 
http://bibliotekavpu.ucoz.com

Відповідальна особа з питань консультаційної допомоги:

Ірина Гулак, 096 744-93-21, 066 449-81-99

Відповідальна особа за сайт:

Юлія Іщенко, 068 062-62-94

Меню сайту

Вебінар «ЕнІнХаб – професійний партнер, найкращі практики в сфері енергоефективності для промислових та адміністративних будівель

     21 квітня 2023 року відбувся вебінар «ЕнІнХаб – професійний партнер», до якого долучилися педагогічні працівники ДПТНЗ «Роменське ВПУ», учасники проєкту «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС з енергоефективності в Україні» (FEER), що реалізується в Україні Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням уряду Німеччини.
     Вебінар з теми «Найкращi практики в сферi енергоефeктивностi для промислових та адміністративних будівель» організований за участі експертів та фахівців відомих компаній з упровадження інноваційних підходів, матеріалів та обладнання у сфері енергоефективності промислових та адміністративних будівель.

     Модератор зустрічі Людмила ВАСИЛЕГА, представниця Федерації роботодавців України, привітала учасників вебінару та повідомила про хід та програму зібрання, співпрацю зі Школою з енергоефективності, упровадження нових технологій.
     Вячеслав ЛІСОВИК, голова правління ГО Школа Енергоефективності, повідомив про роботу Хабів з енергоефективності у Харкові, Дніпрі та Чернівцях, які акумулюють знання та навички з енергозберігаючих технологій, створюють програми для навчання здобувачів освіти та стажування працівників освітніх закладів.
     Вікторія ГРАНКІНА, координаторка Енерго-Iнноваційного Хабу міста Харків, повідомила про порядок укладання  тристоронніх договорів з роботодавцями України у сфері енергоефективності, шляхами зниження затрат енергоресурсів. Ознайомила з основними заходами з енергоефективності будівель виробничого та адміністративного призначення.
      Андрій ОВЧАРЕНКО, сертифікований фахівець з пасивного будинку (Passive House Institute), незалежний консультант проєктування і будівництва з акцентом на енергозбереження, у своєму виступі з теми «Енергоефективність в промисловості: втрачати або заробляти» звернув увагу про енергоефективність та стійкість будівель, вимоги до проектування промислових будівель та їх оснащення, застосування пасивних енергозберігаючих технологій.
       Олександра ПРИГОДА, представник Компанії AEROSTAR GROUP, ознайомила з технологіями ефективних припливно-витяжних вентиляційних систем будівель, українськими виробниками сучасних вентиляційних систем.
     Олександр КРИВУЛІН, представник Компанії ECOTHERMO ENGINEERING, ознайомив з досягненнями енергоефективності та комфорту в адміністративних і промислових будівлях при використанні кліматичних панелей.
       Ілля ХУДЯКОВ, представник Енерго-Iнноваційного Хабів, представив нові інноваційні моделі навчання з енергоефективності.
     Педагогічні працівники ДПТНЗ «Роменське ВПУ» в ході зустрічі почерпнули знання щодо інноваційних підходів у сфері енергоефективності для промислових і адміністративних будівель,  ознайомилися з досвідом роботи  провідних компаній.

  

  

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Офіційний сайт президента України     Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України     Сумська Обласна Державна Адміністрація     Сумський Державний Університет     Інститут професійно-технічної освіти НАПН України     Департамент освіти і науки Сумської ОДА    Національна академія педагогічних наук України     Державне підприємство     Навчально-методичний центр Професійно-технічної освіти у Сумській області

© 2007-2020 ДПТНЗ "Роменське ВПУ". Офіційний сайт

ДПТНЗ "Роменське ВПУ"
Наша адреса:
42000, Сумська обл.,
м.Ромни, вул.Коржівська, 44
Контактні телефони:
(05448) 5-19-56, 5-19-67, 5-12-71
Факс: (05448) 5-12-71
vpu14@ukr.net

Електронна бібліотека ДПТНЗ «Роменське ВПУ» за посиланням 
http://bibliotekavpu.ucoz.com

Відповідальна особа з питань консультаційної допомоги:

Ірина Гулак, 096 744-93-21, 066 449-81-99

Відповідальна особа за сайт:

Юлія Іщенко, 068 062-62-94

Меню сайту