28.06.2022 р. для учнів групи КК-4 був дуже відповідальним днем, адже вони проходили Державну кваліфікаційну атестацію з професії кухар 4 розряду. Звісно, усі учні хвилювались, адже вони доводили свою професійну компетентність кваліфікаційній комісії, членами якої були представники адміністрації, викладачі та майстри училища.
Учням були надані завдання згідно переліку кваліфікаційних робіт за темами: «Приготування страв з м’яса та сільськогосподарської птиці та субпродуктів», «Приготування страв з риби та морепродуктів», «Приготування холодних страв і закусок», «Приготування солодких страв».
Кваліфікаційною комісією кращими були визнані роботи учнів Богдана СОЛОНЦЯ-«Курка фарширована», Анни МАЛЬЦЕВОЇ - «Риба фарширована», Катерини ЩЕРБИНИ - «Рулька запечена», Віталіни БАЙДИК - «Рулет фарширований чорносливом».
Всі учні показали високий та достатній рівень практичних умінь та навичок у роботі, опанували професію кухар та готові працювати в закладах ресторанного господарства нашого регіону та загалом України. А деякі продовжать навчання за спеціальністю харчові технології на базі навчального закладу.
Бажаємо нашим учням професійного зростання та життєвого успіху!