4 лютого 2022 року у групі КК-4 була проведена поетапна кваліфікаційна атестація з професії «Кондитер» 3 розряду.
Під час виконання кваліфікаційних завдань учні демонстрували свої вміння та навички в організації робочого місця, у приготуванні кондитерських виробів: рулет бісквітний з масляним кремом, торт «Празький», торт «Медовий», торт бісквітно-кремовий з фруктами та желе, тістечка пісочні, бісквітно-кремові, «Буше», вафельні трубочки та інші
Кожен учень презентував свої вироби, детально пояснював технологію їх приготування, терміни зберігання, правила санітарії гігієни при виконанні виробничих операцій.
Запропоновані на вироби були приготовані із використанням сучасних технологій та відзначалися високими смаковими якостями. Всі учні групи КК-4 показали високий та достатній рівень професійно-практичної підготовки.
Комісія відмітила роботи учнів групи: Пипи Дар’ї, Третяк Ганни, Бабич Катерини, Щербини Катерини, Коваль Тетяни та Байдик Віталіни.