У ДПТНЗ «Роменське ВПУ» розпочалися заходи з підготовки до випуску кваліфікованих робітників. 24 червня 2021 року учні групи КК-4 (професія «кухар, кондитер»), після тривалого вивчення спеціалізованих дисциплін та проходження виробничої практики на державних та приватних підприємствах, виконали перевірочні кваліфікаційні роботи. Перелік страв та кондитерських виробів був складений згідно вимог програми підготовки кваліфікованого робітника IV розряду з професій “кухар» та «кондитер».
Всі учні успішно виконали кваліфікаційні роботи. Члени кваліфікаційної комісії, до складу якої увійшли представники адміністрації навчального закладу, викладачі спеціальних дисциплін та майстри виробничого навчання, привітали учнів з успішним опануванням обраного фаху та відзначили кращі з представлених юними майстрами страв:
«Свиняча лопатка з вишнею» (робота Юрія Пасішніченка);
«М’ясо по-французьки» (приготувала Юлія Бабич);
«Рулет курячий з петрушкою та базиліком у тісті» (автор Лідія Рябенька);
«Рулет шоколадно-кокосовий» (презентувала Юлія Дерев’янко);
Торт «Пташине молоко» (робота Вікторії Шебеді).
Вітаємо учнів групи КК-4! Нехай набуті вами знання і перевірені практикою вміння відкриють вам нові можливості та перспективи професійного росту!