У рамках заключного етапу проєкту «Упровадження інтегрованого навчання при підготовці кваліфікованих робітників із професій «Кухар», «Кондитер» 10 червня 2021 року проведено фестиваль «Кращий майстер-шеф із приготування страв української кухні» серед майстрів виробничого навчання та учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Сумщини.
За звання «Кращий за професією «Кухар» змагалися сім здобувачів освіти, за звання «Майстер-шеф професійно-технічної освіти Сумщини» – дев’ять майстрів виробничого навчання – переможці обласного віртуального кулінарного «Cook’N’Batle».
Учасники фестивалю отримали набір продуктів для приготування основної страви із м’яса птиці зі складним гарніром та виробів із різних видів тіста, що були в «чорному ящику». Команди молодих кухарів продемонстрували свої найкращі кулінарні здібності, майстри виробничого навчання – професійну майстерність та творчу фантазію.
Серед здобувачів освіти за професією «Кухар» закладів професійної (професійно-технічної ) освіти Сумщини учениця ДПТНЗ «Роменське ВПУ» Євгенія ПАРХОМЕНКО відзначена експертами конкурсу Дипломом у номінації за інноваційний підхід у приготуванні страв української кухні.
Вітаємо Євгенію з черговим професійним досягненням! Бажаємо нових чудових задумів і креативних ідей у кулінарному та кондитерському мистецтві!