11.10.2018 року учні групи КК -3 після практики на виробництві проходили кваліфікаційні роботи і доводили, що гідні отримати кваліфікацію кухаря 4 розряду.
Під час їх виконання учні демонстрували свої вміння та навички в організації робочого місця в процесі роботи, у приготуванні страв із риби, м`яса, птиці, сиру. Кожен учень презентував свої страви, детально пояснював технологію їх приготування, яких вимог і правил гігієни й санітарії дотримувався.
Слід відмітити роботу Коваленко Насті, що готувала смажені чебуреки з м`ясом, які подала у дуже цікавій презентації. Вовк Даша подавала налисники з сиром, які були різної форми та кольору. Даценко Наталія змогла здивувати майстрів та журі незвичайною подачею курячого філе з грибами, рецепт і технологію приготування якого вона перейняла з місця проходження практики. Майже всі страви були приготовані із використанням сучасних технологій та відповідали високим смаковим якостям. Всі учні показали високий та достатній рівень професійно-практичної підготовки. Їх страви відповідали вимогам якості, були смачно приготовані та гарно оздоблені.
Присутні ще раз переконалися, що учні правильно виконують всі прийоми та технологічні операції з приготування на перший погляд ніби і простих страв із м`яса, риби, сиру, знають правила їх відпуску, підбору гарнірів і визначення їх якості.