26.02.2018 року учні групи К-1 проходили поетапну кваліфікаційну атестацію і доводили, що гідні отримати кваліфікацію кухаря IІІ розряду.
Під час виконання ПКА учні демонстрували свої вміння та навички в організації робочого місця в процесі роботи, у приготуванні страв із риби, м`яса, птиці, сиру. Кожен учень презентував свої страви, детально пояснював технологію їх приготування, яких вимог і правил гігієни й санітарії дотримувався.
Слід відмітити роботу Іщенко Анни, що готувала смажену котлету з гарніром, яку подала у дуже цікавій презентації. Бутко Вікторія подавала вареники із різними начинками, прикрасила їх різною зеленню та фігурно нарізаними овочами. Гутко Наталія змогла здивувати майстрів та журі незвичайною подачею українських пельменів. Шевчук Оксана демонструвала подачу філе куриці смажене в сухарях. Майже всі страви були приготовані із використанням сучасних технологій та відповідали високим смаковим якостям.
Присутні ще раз переконалися, що учні правильно виконують всі прийоми та технологічні операції з приготування на перший погляд ніби і простих страв із м`яса, риби, сиру, знають правила їх відпуску, підбору гарнірів і визначення їх якості..
Комісія одержала задоволення від відповідей дівчат та хлопців, які засвідчили, що сьогоднішні учні мають усі передумови, щоб стати справжніми професіонали своєї справи. Члени комісії оцінили підготовку учнів і привітали їх із присвоєнням кваліфікації «Кухар» ІІІ розряду.