Все для Joomla . Бесплатные шаблоны и расширения.

Наш девіз: "Хто не йде вперед - йде назад. Стану нерухомості не існує."

ДПТНЗ "Роменське ВПУ"
Наша адреса:
42000, Сумська обл.,
м.Ромни, вул.Коржівська, 44
Контактні телефони:
(05448) 5-19-56, 5-19-67, 5-12-71
Факс: (05448) 5-12-71
[email protected]

Електронноа бібліотека ДПТНЗ «Роменське ВПУ» за посиланням 
http://bibliotekavpu.ucoz.com

З питання вступу та зарахування:

(05448) 5-12-71, 068 045-04-80,

066 449-81-99, 096 744-93-21

Відповідальна особа за сайт: Василенко Тетяна, 098 281-91-03

.

Меню сайту

ПІДГОТОВКА ФАХОВИХ МОЛОДШИХ БАКАЛАВРІВ

УВАГА! ПРАВИЛА ПРИЙОМУ ФАХОВИХ МОЛОДШИХ БАКАЛАВРІВ НА 2020 РІК!

 
На основі здобутого освітньо-кваліфікаційного рівня «кваліфікований робітник»

 192 "БУДІВНИЦТВО ТА ЦИВІЛЬНА ІНЖЕНЕРІЯ"

Шифр і назва галузі знань: 19 "АРХІТЕКТУРА ТА БУДІВНИЦТВО"

Код і назва спеціальності: 192 "Будівництво та цивільна інженерія"

Зарахування на 4 курс

Повний курс

Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2021

Ліцензований обсяг: 30

Тип пропозиції: основна

Підстава: наказ МОНУ від 19.12.2016 №1565

СКЛАДОВІ КОНКУРСНОГО БАЛУ:

1. Фахове випробування (вступні іспити у письмовій формі)

2. Українська мова (Вступний письмовий іспит із загальноосвітнього предмету)

3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)

Програма фахових вступних випробовувань для вступу на навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного ступеня фаховий молодший бакалавр на основі здобутого освітньо-кваліфікаційного рівня кваліфікований робітник зі спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія».

Програма вступних випробувань з української мови для вступу на навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного ступеня фаховий солодший бакалавр зі спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія», на основі здобутого освітньо-кваліфікаційного рівня кваліфікований робітник.

ВІДЕО_СПЕЦІАЛЬНІСТЬ "БУДІВНИЦТВО ТА ЦИВІЛЬНА ІНЖЕНЕРІЯ"


076 "ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ"

Шифр і назва галузі знань: 07 "УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ"

Код і назва спеціальності: 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

Зарахування на 4 курс

Повний курс

Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2021

Ліцензований обсяг: 30

Тип пропозиції: основна

Підстава: наказ МОНУ від 19.12.2016 №1565

СКЛАДОВІ КОНКУРСНОГО БАЛУ:

1. Фахове випробування (вступні іспити у письмовій формі)

2. Українська мова (Вступний письмовий іспит із загальноосвітнього предмету)

3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)

Програма фахових вступних випробовувань для вступу на навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного ступеня фаховий молодший бакалавр на основі здобутого освітньо-кваліфікаційного рівня кваліфікований робітник зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Програма вступних випробувань з української мови для вступу на навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного ступеня фаховий молодший бакалавр зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», на основі здобутого освітньо-кваліфікаційного рівня кваліфікований робітник.

ВІДЕО_СПЕЦІАЛЬНІСТЬ "ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ"


181 "ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ"

Шифр і назва галузі знань: 18 "ВИРОБНИЦТВО ТА ТЕХНОЛОГІЇ"

Код і назва спеціальності: 181"Харчові технології"

Зарахування на 5 курс

Повний курс

Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2021

Ліцензований обсяг: 30

Тип пропозиції: основна

Підстава: наказ МОНУ від 19.12.2016 №1565

СКЛАДОВІ КОНКУРСНОГО БАЛУ:

1. Фахове випробування (вступні іспити у письмовій формі)

2. Українська мова (Вступний письмовий іспит із загальноосвітнього предмету)

3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)

Програма фахових вступних випробовувань для вступу на навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного ступеня фаховий молодший бакалавр на основі здобутого освітньо-кваліфікаційного рівня кваліфікований робітник зі спеціальності 181 "Харчові технології".

Програма вступних випробувань з української мови для вступу на навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного ступеня фаховий молодший бакалавр зі спеціальності 181 "Харчові технології", на основі здобутого освітньо-кваліфікаційного рівня кваліфікований робітник.

ВІДЕО_СПЕЦІАЛЬНІСТЬ "ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ"


Увага!
Графік проведення конкурсних випробувань для здобуття освітньо-кваліфікаційного ступеня фаховий молодший бакалавр для вступників небюджетної конкурсної пропозиції


Рейтингові списки вступників ЄДЕБО, які рекомендовані до зарахування на бюджетну форму фінансування згідно регіонального замовлення

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Офіційний сайт президента України     Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України     Сумська Обласна Державна Адміністрація     Сумський Державний Університет     Інститут професійно-технічної освіти НАПН України     Департамент освіти і науки Сумської ОДА    Національна академія педагогічних наук України     Державне підприємство     Навчально-методичний центр Професійно-технічної освіти у Сумській області

© 2007-2020 ДПТНЗ "Роменське ВПУ". Офіційний сайт

Меню сайту