Подати заяву для вступу

Виробництво харчової продукції

Основною перевагою навчання в Роменському ВПУ є те, що після отримання професії кухар, кондитер учні мають можливість перейти на третій ступінь навчання та отримати диплом «молодшого спеціаліста» , кваліфікація «технік-технолог» з технології харчування.

Технік-технолог громадського харчування - це фахівець з розробки, виробництва і контролю за якістю кулінарної та кондитерської продукції на підприємствах громадського харчування.

Технік-технолог здійснює контроль над дотриманням послідовності і якості операцій, що складають процес приготування їжі. Кінцева мета роботи технолога харчової промисловості – забезпечення високої якості продуктів харчування, збереження здоров'я людей. Технік-технолог аналізує і контролює якість сировини, матеріалів, готової продукції, проводить необхідні технологічні розрахунки та оформлює технічну документацію, виявляє причини браку продукції, розробляє заходи щодо його запобігання і ліквідації, здійснює контроль за дотриманням правил техніки безпеки.

Технік-технолог, прийшовши на виробництво,може займати посади: технолог, старший технолог зміни, головний технолог. Вершина кар'єрних сходів - начальник виробництва.

Фото 1. 05.08.2017
На фото: учні Роменського ВПУ в тісному спілкуванні з найкращими шеф-кухарями Словаччини
Фото 2. 05.08.2017
На фото: оволодіння новою професією «офіціант» на професійному стажуванні в Словаччині
Фото 3. 05.08.2017
Фото 4. 05.08.2017
На фото: на практиці - удосконалення знань з сервірування столів учнями Роменського ВПУ
Фото 5. 05.08.2017
На фото: сучасні методи оздоблення столів учнями

Значок WORD Освітньо-кваліфікаційна характеристика молодшого спеціаліста

Значок WORD Програма навчальної дисципліни Декоративне оздоблення страв з елементами карвінгу

Значок WORD Програма навчальної дисципліни Економіка підприємств різних типів

Значок WORD Програма навчальної дисципліни Етика та естетика

Значок WORD Програма навчальної дисципліни Організація виробництва в ЗРГ

Значок WORD Програма навчальної дисципліни Організація обслуговування в ЗРГ

Значок WORD Програма навчальної дисципліни Організація обслуговування за системою кейтерингу

Значок WORD Програма навчальної дисципліни Основи охорони праці

Значок WORD Програма навчальної дисципліни Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції

Значок WORD Програма навчальної дисципліни Технологія виробництва кулінарної продукції

Значок WORD Програма навчальної дисципліни Товарознавство харчових продуктів

Значок WORD Програма навчальної дисципліни Устаткування ЗРГ