Подати заяву для вступу

«Приготування прісного тіста та виробів з нього – вареників з солодкими начинками»

16 лютого в групі КК-1 ДПТНЗ «Роменське ВПУ» пройшов відкритий урок виробничого навчання на тему: «Приготування прісного тіста та виробів з нього – вареників з солодкими начинками». Провела урок майстер виробничого навчання Конопленко Ірина Василівна.

Фото 1. 21.02.2017
Фото 2. 21.02.2017
Фото 3. 21.02.2017
На фото: під час відкритого уроку виробничого навчання
Фото 4. 21.02.2017
На фото: провела урок виробничого навчання майстер Конопленко Ірина Василівна

На відкритий урок завітали: заступник директора з навчально-методичної роботи Рукавичка Т. Я., методист Давиденко Т. І., старший майстер Подоляка О. В., викладачі спецдисциплін та майстри виробничого навчання.

У ході уроку учні закріпили теоретичні знання та отримали практичні вміння та навички з приготування вареників з солодкими начинками – з сиром та вишнями.

Фото 5. 21.02.2017
Фото 6. 21.02.2017
Фото 7. 21.02.2017
На фото: учні відповідали на питання майстра та доповнювали відповіді один одного

Учні навчилися правильно розраховувати сировину на задану кількість порцій; організовувати робоче місце (підготувати сировину, підібрати посуд, інвентар, інструменти); дотримуватись послідовного виконання технологічного процесу; розвивати вміння та навички під час участі у виробничому процесі; раціонально та критично мислити, бути готовими до опанування сучасних технологій виробництва; самовдосконалюватись в обраній професії; економно використовувати сировину та електроенергію; дотримуватись правил з техніки безпеки, охорони праці, санітарії та гігієни.

Фото 16. 21.02.2017
Фото 17. 21.02.2017
На фото: майстер виробничого навчання Ірина Василівна послідовно, цікаво та змістовно розкрила тему уроку, детально пояснивши виконання всіх етапів технологічного процесу
Фото 8. 21.02.2017
Фото 9. 21.02.2017
Фото 10. 21.02.2017
Фото 11. 21.02.2017
Фото 12. 21.02.2017
Фото 13. 21.02.2017
Фото 14. 21.02.2017
На фото: учні закріплювали отримані теоретичні знання на практиці - власноруч спробувавши замісити тісто чи сформувати вареник
Фото 18. 21.02.2017
Фото 19. 21.02.2017
Фото 20. 21.02.2017
На фото: велику увагу було приділено презентації готової страви
Фото 15. 21.02.2017
На фото: майстер у ході виробничого навчання вміло використовувала презентаційні матеріали
Фото 21. 21.02.2017
На фото: у ході уроку було використано картку завдань, картку самоконтролю, інструкційно-технологічну картку приготування вареників

Відкритий урок було проведено на високому методичному рівні. Майстром виробничого навчання в повній мірі досягнуто мети уроку. А запрошені на урок подякували педагогу за цікавий та майстерно проведений урок виробничого навчання.