Подати заяву для вступу

«Приготування сирників по-київські»

8 лютого 2017 року в Роменському ВПУ в групі КК-2 пройшов відкритий урок виробничого навчання на тему «Приготування сирників по-київські», який провела майстер виробничого навчання Лаврик Раїса Миколаївна.

Фото 1. 10.02.2017
Фото 2. 10.02.2017
На фото: учні групи КК-2 під час відкритого уроку виробничого навчання

На відкритий урок завітали: заступник директора з навчально-методичної роботи Рукавичка Т. Я., методист Давиденко Т. І., старший майстер Подоляка О. В., викладачі спецдисциплін та майстри виробничого навчання.

Фото 3. 10.02.2017
На фото: майстер виробничого навчання Лаврик Раїса Миколаївна провела відкритий урок виробничого навчання на тему "Приготування сирників по-київські"

На уроці учні отримали практичні вміння та навички з приготування сирників по-київські, вчились правильно розраховувати сировину на задану кількість виробів, економно використовувати сировину та електроенергію, дотримуватися послідовності виконання технологічного процесу та правил техніки безпеки, охорони праці та гігієни.

Фото 4. 10.02.2017
Фото 5. 10.02.2017
Фото 6. 10.02.2017
Фото 7. 10.02.2017
На фото: учні групи КК-2 відповідали на запитання майстра та доповнювали відповіді один одного
Фото 8. 10.02.2017
Фото 9. 10.02.2017
На фото: ознайомилися з карткою завдань

У ході уроку виробничого навчання було використано картку завдань для поточного інструктажу, лист бракеражу напівфабрикатів, картку самоконтролю, інструкційно-технологічну картку приготування сирників.

Фото 10. 10.02.2017
Фото 11. 10.02.2017
На фото: майстер виробничого навчання Раїса Миколаївна детально розповіла та показала як готувати сирники по-київські
Фото 12. 10.02.2017
Фото 13. 10.02.2017
На фото: учні закріпили свої знання, самостійно приготувавши порцію кулінарного виробу

Відкритий урок було проведено на високому методичному рівні. Майстром виробничого навчання в повній мірі досягнуто мети уроку.